Wat klanten zeggen:

Marjolein Dubbers

Dirkje Evers is de rots in de branding voor mijn website. Ze reageert snel, ze geeft altijd meer dan je vraagt en komt steeds met slimme oplossingen waar ik zelf nog niet aan heb gedacht. Ze denkt echt met me mee.

Ze is zeer deskundig als het gaat om WordPress en vindt het een uitdaging om maatwerk te leveren. Ik vind het altijd plezierig en leerzaam om met haar samen te werken. 

Marjolein Dubbers
Energieke Vrouwen Academie - energiekevrouwenacademie.nl

katinka

Deskundig, nauwkeurig, eerlijk en creatief. Dirkje is iemand aan wie ik mijn hele business zo toevertrouw en weet dat alles goed komt. Niet alleen is haar kennis zeer groot, maar ze is ook een echte bulldog. Ze blijft wroeten tot het goed zit. 

Daarbovenop is ze lekker creatief en stelt zelf dingen voor die dan weer je eigen creativiteit en ideeën verruimen. Ik zou haar aan alle pietjes precies aanraden, want wat Dirkje levert is op en top af, altijd.

Voor mij geeft dit rust in mijn hoofd, enorm veel tijdsbesparing zodat ik mijn tijd kan steken in dingen die geld opbrengen, en natuurlijk een mooie EN werkende website.

Ik zou haar ook aanraden aan wie op zoek is naar een uit verhouding prijs / kwaliteit. Want de kwaliteit die je krijgt, is zooooooveel meer dan de prijs die je ervoor betaalt.

Voor mij was samenwerken met Dirkje een investering die zich al meerdere malen terugbetaald heeft.  

Katinka Michiels
Legally Raw - legallyraw.be

Mariëtte van Beek

Mijn WordPress website moest nodig verbouwd worden en daarvoor was ik bij Dirkje aan het juiste adres. Een gedegen intake voordat ze met je ontwerp aan de gang gaat, dat is typisch Dirkje.

Dat Dirkje technisch briljant was, wist ik al, maar ze is ook nog eens een puike designer die je opnieuw laat nadenken over het doel van je website. Want zo’n website moet niet alleen technisch en esthetisch in orde zijn, hij moet ook je onderneming dienen.

Uiteindelijk liet Dirkje me kiezen uit verschillende opties en sleutelde ze minutieus aan de laatste scherpe randjes tot de hele website 100% in orde was. Van harte aanbevolen, deze topper!

Mariëtte van Beek
Reis om te Reizen - reisomtereizen.nl

Nancy Hart

Het eerste wat mij opviel is dat Dirkje altijd ontzettend eerlijk en opbouwend kritisch is in haar feedback, maar wees niet bang: ze helpt je altijd verder.

Dirkje rust niet voordat de klus af en (zo goed als) perfect is. Haar werk is clean en mooi afgewerkt, met een duidelijk en bovengemiddeld oog voor detail.

Nancy Hart
designwerk voor een voormalig project

Michiel Haas

Voor mij is Dirkje een uitkomst. Ik heb iemand nodig die de techniek begrijpt, uitvoert en begrijpbaar maakt voor mij. Nou, dat doet Dirkje fantastisch.

Mijn vragen zijn nooit te veel, ze geeft altijd onmiddellijk antwoord en gaat soms lekker tegen me in, en vaak heeft ze daar gelijk in. En ze heeft geduld met mij.

Wat ze uiteindelijk oplevert is geweldig, tot in de details prachtig, op tijd en mooi. Als mens zou ik haar niet willen missen.

Michiel Haas
michielhaas.nl & adyar-renovation.org

Els van Laecke

Wat ik ontzettend fijn vind aan Dirkje is dat ze meedenkt met jou. Ze zoekt oplossingen waar nodig met plugins enz. Ook als je zaken vraagt die ze voorheen nog niet heeft gedaan, gaat ze zoeken naar wat ze mogelijk kan aanbieden.

Dat helpt me ontzettend, want daar heb ik geen kaas van gegeten, plus dat geeft me absoluut geen energie, en dat is nu juist één van de redenen dat ik het uitbesteed.

Ze gaat ook gestructureerd aan de slag en doet altijd haar best om alles gedocumenteerd te bezorgen aan jou, zodat het duidelijk is wat er tegen welke timing dient te gebeuren.

Dirkje is goed om zaken er mooi te laten uitzien. Ze is ook bijzonder lief en heeft het beste voor jou en haar voor, dat charmeert haar, maakt haar een attente partner. De volgende projecten liggen al klaar om met Dirkje verder op te nemen.

Els van Laecke
yes2me.be