Webdesign met méérwaarde

Bijna iedereen doet onderzoek op internet, voordat zij of hij een product koopt of een dienst afneemt. Oók jouw potentiële klanten doen dat.

En daarom kun je het je niet meer veroorloven om géén website te hebben. Of om een slechte, niet goed werkende website online te hebben. Zo eentje die niet meer van deze tijd is, of die niet goed werkt op mobiele apparaten.

Je wordt niet gezien of gevonden als je géén, of zo'n sterk verouderde website hebt. En je wordt er negatief op beoordeeld door je doelklant, én door Google!

Persoonlijk en onderscheidend

Persoonlijk en onderscheidend is de manier waarop ik werk, en is óók het resultaat daarvan.

Gedurende onze samenwerking krijg jij mijn volledige aandacht voor jouw inbreng, wensen en behoeften. Ik leef, denk en voel met je mee.

Ik luister naar jouw ideeën, ik neem deze serieus en ik doe er ook daadwerkelijk wat mee.

Samen bespreken welke doelen jij voor ogen hebt met de website, en ook hoe jij de indeling en de visuele vormgeving van jouw website wilt hebben. En naar aanleiding daarvan bespreken we wat slimme en misschien wat minder verstandige keuzes zijn.

Co-creatie: we doen het sámen!

Via een proces van co-creatie gaan we samen jouw website vormgeven. Hierbij zorg jij voor de input (rondom wensen en behoeften, teksten, afbeeldingen, etc.) en ik voor de daarbij passende website- en marketing adviezen, én uiteraard voor de technische uitvoering. Tussentijds vinden er terugkoppelings- en feedbackrondes plaats, zodat we goed op koers blijven.

Zo zorgen we er sámen voor dat jij een website krijgt die is afgestemd op jouw doelklant en op jouw websitedoelen, en die een look and feel heeft waar jij blij van wordt.

En tegelijk óók:
Een functionele, goed vindbare en gebruiksvriendelijke website, waarin je gemakkelijk zelf je teksten kunt aanpassen, die je zelf kunt uitbreiden met nieuwe pagina's en blogartikelen en die je zelf kunt beheren.

Ben je er klaar voor?

Dirkje Evers"Zelf doen? Ben je mal!?
Jij hebt wel iets beters te doen op jouw eigen vakgebied, toch?"