Werk met mij

Ik vind dat jouw bedrijf de website verdient die je altijd al hebt willen hebben.

Een website die in zekere zin een verlengstuk is van jouzelf, omdat hij jou en je bedrijf op internet op een representatieve manier vertegenwoordigt.

Een website die laat zien wie jij bent en wat je doet, en die duidelijk maakt waar jij voor staat en wat je voor jouw klant kunt betekenen. Zodat zichtbaar én voelbaar is dat jij en jouw dienst precies aansluiten bij haar of zijn behoefte. Een website die op deze manier klanten werft voor jou.

Een bezoek aan jouw website moet - naar mijn mening - de bezoeker alvast laten ervaren hoe het zal zijn om persoonlijk met jou te werken aan de hulpvraag, of hoe het zal zijn om bij jou een behandeling te ondergaan.

Ik vind dat jij een website verdient waarin klanten jou herkennen en waarvan ze zullen zeggen: 'Jouw website is precies zoals jij bent!'. En ik werk 1-op-1 samen met jou om dat te realiseren.

Lijkt het je wat?

Dan kan ik je helpen.

website schaamte

Dirkje Evers"Via een proces van co-creatie, gaan we samen jouw website vormgeven!"

Ik maak voor jou een moderne, effectieve, persoonlijke en onderscheidende website in WordPress, met daarin de pagina's en functies die jij nú nodig hebt. En wil je later later méér dingen toevoegen? Dan kan dat in de meeste gevallen (tenzij je extreme ambities hebt), zonder dat de hele website weer 'over de kop' hoeft!

Een website dus die je gemakkelijk kunt bijhouden en beheren en waarmee je goed gevonden wordt in Google. Een website waar je blij mee bent en waar je trots op bent!

Voorwaarden voor een succesvolle samenwerking

Voor een goede, plezierige en vooral ook vruchtbare samenwerking, is onder andere het volgende noodzakelijk:

Je bent gemotiveerd

Je bent gemotiveerd en hebt er zin in. Als je geen passie voelt voor je project, dan is het voor mij onmogelijk om geïnspireerd te raken en iets goeds en moois voor je te maken. Immers, jij moet aan mij overbrengen wat de bedoeling is, en daarvoor wil ik niet aan je hoeven duwen en trekken.

Je hebt je doelen duidelijk

Jouw website is een communicatiemiddel dat een aantal doelen voor je moet dienen. Het is daarom belangrijk om te weten wat die doelen zijn, wie je doelgroep of doelklant is en welk resultaat jouw website moet opleveren. Kom je daar (nog) niet goed uit, dan kan ik je helpen daar achter te komen.

Je hebt budget

Je wilt een website voor je bedrijf, en niet voor je hobby. Je beschouwt daarom de aanschaf van een website als een zinvolle, belangrijke investering voor je bedrijf, en je hebt er ook budget voor vrijgemaakt. Zonder budget kan ik je niet helpen.

Je hebt tijd

Ik kan helaas niet toveren, en zonder jouw input kan ik geen output leveren. Heb je tijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over je bedrijf en over je bedrijfs- en website doelen? En voor het aanleveren van je content (teksten, afbeeldingen etc.)? 

Voldoe jij aan bovenstaand profiel? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek!