Werk met mij

Ik vind dat jouw bedrijf de website verdient die je altijd al hebt willen hebben.

Een website die in zekere zin een verlengstuk is van jouzelf, omdat hij jou en je bedrijf op internet op een representatieve manier vertegenwoordigt.

Een website die laat zien wie jij bent en wat je doet, en die duidelijk maakt waar jij voor staat en wat je voor jouw klant kunt betekenen.

Een website waarop het zichtbaar én voelbaar is dat jij en jouw dienst precies aansluiten bij haar of zijn behoefte.

Een website die op deze manier klanten werft voor jou.

Een bezoek aan jouw website moet - naar mijn mening - de bezoeker alvast laten ervaren hoe het zal zijn om persoonlijk met jou te werken, of om door jou geholpen te worden.

Ik vind dat jij een website verdient waarin klanten jou herkennen en waarvan ze zullen zeggen: 'Jouw website is precies zoals jij bent!'. En ik werk 1-op-1 samen met jou om dat te realiseren.

Lijkt het je wat?

Dan kan ik je helpen.

website schaamte

Dirkje Evers"Via een proces van co-creatie, gaan we samen jouw website vormgeven!"

Ik maak voor jou een moderne, effectieve, persoonlijke en onderscheidende website in WordPress, met daarin de pagina's en functies die jij nú nodig hebt. En wil je later later méér dingen toevoegen? Dan kan dat in de meeste gevallen (tenzij je extreme ambities hebt), zonder dat de hele website weer 'over de kop' hoeft!

Een website dus die je gemakkelijk kunt bijhouden en beheren en waarmee je goed gevonden wordt in Google. Een website waar je blij mee bent en waar je trots op bent!